Expositie in de Pauluskerk

Geplaatst in: nieuws 0

De kleurrijke wereld van Atelier Buitengewoon
Expositie 17 februari – 15 mei 2019.

Opening​ 23 februari 2019
Tijd​​ 14.00 uur
Pauluskerk.Straatweg 37, 3621 BG Breukelen

Vol trots nodigen wij jullie uit om bij de feestelijke opening van de eerste expositie Atelier Buitengewoon “Kleurrijk” te zijn. 23 februari 2019 om 14.00 uur opent Burgemeester van Mastrigt de expositie.

We mogen 3 maanden in het prachtige gebouw van de Pauluskerk in Breukelen het werk van onze deelnemers tentoonstellen. In het atelier zijn de mensen die er werken geen cliënten of patiënten, maar hebben wij het over deelnemers. Deelnemers aan het atelier, aan de maatschappij de omgeving.
Door het organiseren van deze expositie geven wij hier nog meer body aan.

Tijdens een feestelijke opening kan muziek natuurlijk niet ontbreken. We hebben het Leerorkest Stichtse Vecht gevraagd om een optreden geven. Het Leerorkest Stichtse Vecht is een innovatief muziekeducatieproject met als doel, alle kinderen de kans te geven een muziekinstrument te leren bespelen. Een keer per week krijgen ca. 900 kinderen ongeveer een uur (gratis) muziekles op school.

Het leerorkest werd door landelijke subsidies gesponsord maar daar is helaas een einde aan gekomen. Wij willen dat dit mooie initiatief kan blijven bestaan en daarom gaan wij een loterij organiseren in samenwerking met de Lionsclub Aan de Vecht. De opbrengst zal geheel aan het Leerorkest worden geschonken.

Wees welkom voor een blik op de kleurrijke wereld van Atelier Buitengewoon.