Wat is creatieve dagbesteding atelier Buitengewoon?

Een veilige omgeving waar je de ruimte krijgt om te leren en ervaren in de kunst maar ook over jezelf.

Bij atelier Buitengewoon kun je tekenen en schilderen en ook haken, naaien, kaarten maken, mozaïeken, boetseren, tuinieren, meubels maken en nog veel meer.
Bij het atelier krijg je de ruimte om nieuwe technieken in de kunst te leren, je kan hier ook leren ontspannen, structureren en samenwerken. Heb je persoonlijke doelen die je nog wilt bereiken? In overleg met jou en je begeleider, kunnen wij een plan maken om die te behalen. Heb je zelf een leuk creatief idee? Dat is altijd welkom. Samen kunnen we dan bekijken hoe we jouw idee kunnen uitvoeren.

Iedere maandag tot en met vrijdag zijn wij geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur. De dagen zijn opgedeeld in dagdelen. Dat betekent dat als jij niet een volledige dag aan de slag kan, dat je kan kiezen voor de ochtend of een middag te komen werken in het atelier.

Je wordt begeleid door professionals in de kunst, die samen al jaren ervaring hebben met het begeleiden van mensen met en zonder een beperking, autisme of psychische klachten. Ook is er een team van vrijwilligers dat iedere dag voor je klaar staat.

Meer weten of contact? Klik hier om een bericht te sturen.foto-h-atelier1