Cultuurcafé Buitengewoon Zomervibe! Zaterdag 28 september 2019 van 14.00 uur tot 18.00 uur.

Wij genieten nog even na van de zomer eind september. Doe je mee? Komt allen voor ons cultuurcafé Buitengewoon Zomervibe met de self made market, workshops, kinderactiviteiten, hapjes en drankjes, live muziek en nog veel meer.

Het Cultuurcafé Buitengewoon is een broedplaats van creativiteit, eten en drinken, ontmoeting en ontdekking. Het is de plek in de Stichtse Vecht waar we een cultureel podium bieden voor bandjes, toneel, dichters, jonge talenten, oude rockers, sing-songwriters, standup-comedians etc. Deze keer is er weer een bijzondere editie van Cultuurcafé Buitengewoon. Een aantal deelnemers van atelier Buitengewoon tonen hun talenten! Enkele spelen op het toneel, er staan er een paar op de markt met de kunst die ze thuis maken en 2 deelnemers gaan rappen.

Het cultuurcafé wordt aangevuld met een leuke handmade market. Vind de origineelste cadeautjes en hebbedingetjes, gemaakt door kunstenaars van het atelier en externe kunstenaars. Bijzondere, inspirerende en zelfgemaakte producten. Er is van alles te koop, van producten uit de tuin tot vuurkorven, van keramiek tot klokken, van tassen tot beschilderende paraplu’s, van sjaals tot lekkere jam.

Kom een workshop Tai Chi Tao of Djembé volgen. Of ga gezellig met de kinderen een kunstwerkje maken bij de Creatiebus van Tante zus zoals een armbandje of iets anders leuks. Tante Zus en Zoë staan klaar voor jullie! En krijg je door al deze activiteit trek in eten?  Burgerbakker Mark bakt de hamburgers goudbruin!

Kijk onder het genot van een hapje en drankje naar diverse optredens. Er is een korte verfrissende theatersketch genaamd ‘Trump en de zeven geitjes’ met live piano. Deze wordt gespeeld door ateliergangers en theateramateurs en is geregisseerd door Maud van Wielink. Onze Jordy is dj en hij presenteert het cultuurcafé altijd, dit keer gaat hij ook nog rappen samen met Baukje. En de mannen van de Sound Volunteers komen spelen en maken reggae muziek.

Dus kom gezellig even buurten met de kinderen, kom kijken, beleven en inkopen!

Het programma
14.00 uur open.
de hele middag is er de markt en is er kinderworkshop, spelletjes, hapjes en drankjes
14.15 uur Theatersketch Trump en de zeven geitjes
14.30 uur Tai Chi Tao workshop
15.30 uur Djembe workshop
16.00 uur Jordy gaat rappen
16.15 uur Theatersketch Trump en de zeven geitjes
16.30 uur Djembe workshop
17.00 uur Reggae met de Sound Volunteers
18.00 uur einde

Hier een overzicht van alles wat er te zien is

[post_grid id=”4762″]

 

Op zaterdag 8 december 2018 was Cultuurcafé Buitengewoon Hohoho yolo 2 en het was een succes

Zie hier een filmpje over dit geweldige evenement