Cultuurcafé Buitengewoon met kerstmarkt zaterdag 8 december 2018

Net als vorig jaar pakken we weer groots uit met de kerst. We organiseren dan voor de tweede keer een cultuurcafé met een kerstmarkt.
Houdt de website en Facebook in de gaten voor het laatste nieuws!

 

Cultuurcafé Buitengewoon HO HO HO YOLO zaterdag 9 december 2017

Een speciale editie van het cultuurcafé dit keer met een kerstcadeautjesmarkt voor iedereen!

Bij atelier Buitengewoon wordt hard gewerkt voor de komende editie van het cultuurcafé. Want deze editie is een hele speciale. Tijdens het inmiddels welbekende cultuurcafé Buitengewoon is een gezellige kerstcadeautjesmarkt. De cliënten van het atelier zijn druk bezig met de voorbereidingen. De een beschildert een paraplu en de ander is in de weer met een zacht en knuffelig kattenkopkussen en de volgende helpt mee met de kerstkaarten.

Op deze markt staan kraampjes met spullen gemaakt door kunstenaars en cliënten van zorginstellingen. Atelier Buitengewoon heeft Abrona en Reinaerde voor deze gelegenheid bereid gevonden om kunstwerken van eigen cliënten mee te nemen voor de verkoop. Zo zie je prachtige papier-maché creaties, gerecyclede papieren ”fikbricks” en nog veel meer bijzondere, inspirerende en zelfgemaakte producten van kunstenaars die uit alle windstreken komen. Er is van alles te koop, van kerststukjes tot vuurkorven, van keramiek tot zeep, van kerstkaarten tot beschilderende paraplu’s, van tweedehands feestkleding tot inspiratiekaarten.

De gratis activiteiten voor kinderen worden verzorgd door Happynest-activiteiten. Ook zijn er gezellige spelletjes te doen zoals schaken, sjoelen en kaarten. We hebben lekkere winterse happen en drankjes zoals erwtensoep, glühwein en warme chocomelk. En oliebollen uit Congo van Mafuta.

Het muzikale programma ontbreekt ook niet. De gezelligste band van Nederland, de Corvedos, vocalgroep Next en The Sound Volunteers komen optreden. Ze worden aangekondigd door presentator Jordy Theulen.

Het programma:

15.00 uur   aanvang en start van de kerstcadeautjes markt en kinderactiviteiten
15.15 uur   band Corvedos
16.00 uur   dichter Cees Samson
16.20 uur   band Corvedos
17.15 uur   vocalgroep Next
18.00 uur   The Sound Volunteers
19.00 uur   einde

Kortom: Cultuurcafé Buitengewoon is een broeinest van creativiteit, eten en drinken, gezelligheid en ontdekking. Het is een plek waar we een podium bieden voor nieuwe en herontdekkingen zoals bijvoorbeeld bandjes, sing- and songwriters, stand-upcomedians en dichters. Voor jong en oud!

Kom kijken, beleven en inkopen!

Check onze facebookpagina  www.facebook.com/CultuurCafeBuitengewoon en like ons!