Save the date!!
zaterdag 28 september 2019 is de volgende editie van cultuurcafé Buitengewoon

Wij genieten nog even na van de zomer eind september. Doe je mee? Komt allen voor ons cultuurcafé Buitengewoon Zomervibe met de self made market, workshops, kinderactiviteiten, hapjes en drankjes, live muziek en nog veel meer. Het programma is tzt te vinden op deze pagina en op de cultuurcafé facebookpagina.

 

Als Dagbesteding bieden wij zoveel mogelijk activiteiten aan die aansluiten bij jou als deelnemer.

Naast de reguliere dagen op het atelier, willen wij ook de mogelijkheid bieden om dagjes weg te gaan met zijn allen.
Het kan zijn dat we naar een museum gaan of een speciale expositie. Misschien een dagje de natuur in of een dierentuin, of andere kunstateliers om zo geïnspireerd te blijven voor het maken van nieuwe kunstwerken maar, ook om anderen te ontmoeten.

Als je heel graag iets met multimedia wilt doen, bieden wij jou de mogelijkheid om samen met een van de begeleiders een website op te bouwen. Dat betekent dat je van de gemaakte producten mooie foto’s maakt, tekst erbij schrijft en meehelpt een webwinkel te ontwikkelen waar wij de werken van onze deelnemers aanbieden voor de verkoop.

Ben jij net diegene die ook heel goed kan meehelpen in het organiseren of uitvoeren van ideeën? Dan kan het zomaar zijn dat we jou hulp kunnen gebruiken bij Cultuurcafe Buitengewoon.
Waar een open podium is voor muziekmakers, gedichtenschrijvers, stand-up comedians. Waar kunst een plek krijgt in een expositie. Maar waar je misschien ook kan proeven aan het werken in de bediening?

Misschien ben jij wel net degene die het heel leuk vindt om zelfgemaakte spullen te maken voor een Zelf-Gemaakt-Markt waar wij het werk van het atelier samen met andere kunstzinnige mensen uit de omgeving het werk aan bieden dat wij graag willen verkopen. Zo kunnen wij je laten ervaren wat het is om een kleine hoeveelheid spullen te maken voor de verkoop.

Of kan het zijn dat een bedrijf een kunstwerk wil ophangen in hun kantine of kantoor en kan jij samen met andere kunstenmakers een prachtig werk afleveren voor het bedrijf.

Er is veel mogelijk op Atelier Buitengewoon. Neem hiervoor contact op met Soley of Quina.