Ruimte voor eigen ontwikkeling

Wil je graag tekenen, schilderen, mozaïeken, poëzie, werken met klei of handwerken zoals naaien of haken, het kan allemaal. Zelfs creatief zijn in de tuin behoort tot de mogelijkheden.

Experimenteer met verschillende materialen, mogelijkheden en technieken. Breng je eigen ideeën in en creëer jouw kunstwerk op jouw manier. Ontdek je eigen creatieve geest en zet die in voor het maken van iets moois.
Je krijgt hulp van professionals, die je op weg helpen om prachtige kunstwerken te maken. Er zijn veel materialen om mee te werken in het atelier.

We hebben aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkelingen en de ontwikkeling van jouw vaardigheden.

Doordat wij ook een cultuurcafé organiseren, zal er op den duur de mogelijkheid bestaan om ook in de horeca te kunnen werken, leren taarten en cakes te bakken, in de bediening te werken en bezoekers rond te leiden met exposities.

Wil je creatief zijn op de computer? Misschien heb je een talent voor werken in Photoshop of wil je helpen met het up to date houden van de webwinkel, ook dan kan je bij ons terecht.

Atelier Buitengewoon organiseert regelmatig exposities waaraan alle kunstenmakers mee kunnen doen. Andere mensen zien je werk en kunnen het ook kopen! Natuurlijk mag je ook meehelpen met de hele organisatie van de exposities.

Om inspiratie op te doen en voor de saamhorigheid & gezelligheid organiseren we ook uitstapjes. Dan gaan we samen naar een museum of expositie in de buurt, maar soms ook in b.v. Amsterdam, Groningen of Arnhem.

Na een intake gesprek kan je bij ons beginnen. Om je daarvoor aan te melden kan je een mail sturen naar het atelier via info@atelier-buitengewoon.nl.