Voorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden van www.atelier-buitengewoon.nl hierna te noemen Atelier Buitengewoon, is een dagbesteding met een webwinkel. Atelier Buitengewoon is gevestigd op Griftenstein 1a, 3621 XG Breukelen. Ingeschreven bij KvK onder nummer 61479128

1. Bestellingen voorwaarden
Op alle bestellingen die via deze webwinkel geplaatst zijn, zijn deze leveringsvoorwaarden van toepassing. Atelier Buitengewoon heeft het recht inhoud van de webwinkel en deze voorwaarden te allen tijde te wijzigen.

2. Prijzen
Alle in deze webwinkel vermelde prijzen zijn inclusief btw. Alle op deze webwinkel vermelde prijzen zijn alleen geldig bij een bestelling via deze webwinkel en op het moment van aankoop. Je krijgt een e-mail bevestiging van deze aankoop. Bij een vervolgaankoop kunnen de prijzen gewijzigd zijn. Extreme prijsafwijkingen door fouten kunnen leiden tot het niet uitleveren van artikelen en annuleren van de bestelling.

3. Bevestiging ontvangst
Alle op deze webwinkel getoonde artikelen zijn vrijblijvend totdat je een orderbevestiging per e-mail hebt ontvangen. Op deze bevestiging staat minimaal de artikelomschrijving, de prijs, het aantal artikelen, verzendkosten, jouw naam en e-mailadres en de adresgegevens van Atelier Buitengewoon.

4.Overeenkomst
Door de bestelling aan ons te verzenden ga je een overeenkomst aan met Atelier Buitengewoon waarmee je tevens aangeeft akkoord te gaan met de in deze overeenkomst vermelde gegevens en met onze privacy statement. Atelier Buitengewoon heeft de verplichting zo snel mogelijk het bestelde artikel te leveren na betaling.

5. Betalingen
Betalingen kunnen worden gedaan via IDEAL of bij vooruitbetaling op rekeningnummer NL13 ABNA 0617 6834 25 tnv Atelier Buitengewoon met vermelding van het ordernummer. Als je afrekent via IDEAL maak je gebruik van internetbankieren. Je rekent snel en makkelijk af in jouw eigen vertrouwde internetbetaalomgeving.

6. Voorwaarden leeftijd
De koper verklaart dat hij of zij minimaal 18 jaar is en/of toestemming van ouders of voogd heeft, voor de aankoop van alle artikelen in deze webwinkel.

7. Verzendkosten

Nederland

Brief tot 350 gram

Brievenbus pakket

Pakket

Pallet banken bezorgen binnen een straal van 25 km van Breukelen

€ 0,95

€ 2.95

€ 5.95

€ 25,00

Leveringen in andere EU landen worden uitsluitend gedaan na een overeenkomst via mail en betaling vooraf. Onder de noemer verzendkosten zijn alle kosten verwerkt waaronder betalingskosten, verpakkingskosten, administratieve kosten, verwerk-kosten e.a.

8. Levertijd
Aflevering van goederen in Nederland wordt verzorgd door PostNL. Levering vindt plaats tussen de 1 tot 5 dagen na ontvangst van betaling. Tijdens weekend zon-en feestdagen kan de levering langer duren. Verzendingen vinden plaats op maandag t/m vrijdag mits er een feestdag tussen zit. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om juiste adresgegevens te verstrekken, bij onjuiste gegevens en daardoor verkeerde aflevering of adres onbekend, staan wij niet in voor bijkomende kosten voor opnieuw verzenden van een bestelling of annulering.

Na het verzenden van het pakket ontvangt u per mail een Track&Trace code. Bij PostNL kun je aangeven hoe en wanneer geleverd kan worden.

Mocht een artikel niet op voorraad zijn en na gemaakt moeten worden door 1 van de kunstenaar dan wordt de levertijd langer..

9. De artikelen, handgemaakt en uniek
Aangezien veel van de artikelen die op de internetwinkel worden aangeboden geheel of gedeeltelijk handgemaakt zijn, kunnen er verschillen in kleur en vormgeving optreden tussen het afgebeelde artikel en het geleverde artikel. Tevens kunnen, juist omdat het handgemaakt is, lichte onregelmatigheden aan sommige artikelen zichtbaar zijn.

Artikelen die met de hand worden gemaakt zijn uniek en er is er dan ook maar 1 van gemaakt. Er zijn ook artikelen die nog een keer gemaakt kunnen worden op bestelling. Er zijn dan wel (kleine)verschillen met het origineel .

11. Retouren
Je kunt, na ontvangst van de bestelde artikelen, deze zonder opgaaf van reden binnen 14 kalender dagen retour zenden, kosten voor deze retourzendingen zijn voor je eigen rekening. De goederen moeten onbeschadigd, niet gedragen, in originele verpakking en met pakbon kopie retour gezonden te worden aan Atelier Buitengewoon, Griftenstein 1A, 3621 XJ Breukelen. Na ontvangst van de artikelen zal binnen 14 kalenderdagen het bedrag worden teruggestort, uitgezonderd de daadwerkelijke verzendkosten, op een door jouw opgegeven rekeningnummer. Atelier Buitengewoon heeft het recht om beschadigde en/of gedragen artikelen te weigeren, of in overleg met jou, tot een waardevermindering over te gaan, en als zodanig een lager bedrag terug te storten. Speciale bestellingen kunnen niet worden geretourneerd.

12. Klachten
Alle klachten of opmerkingen zullen door Atelier Buitengewoon in behandeling worden genomen. Je kunt deze doorgeven via winkel@atelier-buitengewoon.nl. Wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op over de betreffende klacht.

13. Privacy statement. AVG
Alle door jouw als klant verstrekte gegevens zullen met de meeste zorg door ons worden beheerd, en deze zullen niet aan derden verstrekt worden, maar uitsluitend worden gebruikt voor administratie en verzending van goederen en diensten van en naar Atelier Buitengewoon. Voor de privacy statement van Atelier Buitengewoon kun je hier klikken

Informatie op deze webpagina’s mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd.