Team Buitengewoon

Na de eerste jaren samen Atelier Buitengewoon vorm te hebben gegeven en te begeleiden, is het aantal deelnemers bij het atelier sterk gegroeid. Hierdoor hebben wij het team ook uit moeten breiden met vrijwilligers, maar eveneens betaalde krachten. Met veel enthousiasme en creativiteit zet iedere begeleider zich in om de deelnemers een fijne plek te bieden waarin zij centraal staan.

Soley Omarsdottir en Quina de Graaf  hebben een bepaalde visie op het leven en zien de dagbesteding voor mensen met de meest uiteenlopende beperkingen en mogelijkheden een uitdaging om hen weer een plek in de maatschappij te geven. Met als belangrijkste uitgangspunt dat men vooral de ruimte krijgt om zichzelf te zijn en te ontwikkelen op allerlei gebied. Beiden met een kunstzinnige en therapeutische achtergrond geeft het stabiliteit en een welkom gevoel aan deelnemers die bij het atelier werken.

begeleiders

 

 

 

Het team stelt zich voor:

Eleonore Proos:
Al sinds 2017 is Eleonore werkzaam bij het atelier en is gestart met de opleiding tot begeleider specifieke doelgroepen. Als een van de vaste gezichten in Breukelen zal zij ook haar werkzaamheden naar Hilversum uitbreiden om daar de deelnemers een fijne werkplek en goede begeleiding te geven.

Leonie Veldema:
Vanaf november 2018 is Leonie een vaste kracht binnen het atelier. Zij is vier dagen aanwezig om alle deelnemers te kunnen ondersteunen en begeleiden. Met haar jarenlange ervaringen binnen verschillende organisaties heeft zij haar hart verpand aan het atelier en haar deelnemers.

Wieke Hoonte:
Is sinds april 2019 werkzaam bij het atelier in Hilversum. Met haar creativiteit en therapeutische achtergrond biedt zij een stevige laagdrempelige basis voor de deelnemers uit de gemeente Hilversum en omgeving.

Willemijn Kolff:
Willemijn is een geweldige vrijwilliger die iedere donderdag aanwezig is om de deelnemers creatief te ondersteunen, nieuwe artikelen te ontwerpen en een luisterend oor te bieden aan de deelnemers op het atelier. Sinds het najaar van 2017 is zij een vast gezicht op het atelier.

Rodney Zandkuijl:
Werkt als chauffeur voor het atelier. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend is hij het vaste gezicht. Binnen de gemeente haalt en brengt hij onze deelnemers die niet zelfstandig kunnen komen.

Jessie Meuwissen:
Is iedere woensdag en ook vrijdagmiddag een vast gezicht als chauffeur voor onze deelnemers uit de gemeente. Met veel plezier rijdt Jessie ze af en aan naar het atelier.

Sylvia Henninger:
Werkt als vrijwilliger een dag in de week bij het atelier en helpt bij alle voorkomende administratieve handelingen.