Regelmatig stelt atelier Buitengewoon het werk van haar deelnemers ten toon. Dat is een stimulans voor de makers, maar het geeft het publiek ook de mogelijkheid om kennis te maken met de kunst die er gemaakt wordt en is er de mogelijkheid om kennis te maken met de deelnemers zelf.

Bovendien organiseren wij ook open dagen en markten, zodat iedereen een kijkje kan nemen in het atelier, maar ook leuke zelfgemaakte spulletjes kan kopen die door onze deelnemers zijn gemaakt.


De kleurrijke wereld van Atelier Buitengewoon

Expositie 23 februari 2019 – 15 mei 2019.
Pauluskerk in Breukelen .
 
Wees welkom voor een blik op de kleurrijke wereld van de deelnemers van Atelier Buitengewoon. Speciaal voor de expositie in de Pauluskerk zijn de kunstenmakers van het atelier aan de gang gegaan met het thema kleurrijk. Komt dat zien en ervaar hoe kleurrijk en bijzonder de werken zijn die gemaakt worden bij het atelier.
We mogen 3 maanden in het prachtige gebouw van de Pauluskerk in Breukelen het werk van onze deelnemers tentoonstellen. In het atelier zijn de mensen die er werken geen cliënten of patiënten, maar hebben wij het over deelnemers. Deelnemers aan het atelier, aan de maatschappij de omgeving.

Door het organiseren van deze expositie geven wij hier nog meer body aan.

Tijdens een feestelijke opening kan muziek natuurlijk niet ontbreken. We hebben het Leerorkest Stichtse Vecht gevraagd om een optreden geven. Het Leerorkest Stichtse Vecht is een innovatief muziekeducatieproject met als doel, alle kinderen de kans te geven een muziekinstrument te leren bespelen. Een keer per week krijgen ca. 900 kinderen ongeveer een uur (gratis) muziekles op school.

Het leerorkest werd door landelijke subsidies gesponsord maar daar is helaas een einde aan gekomen. Wij willen dat dit mooie initiatief kan blijven bestaan en daarom gaan wij een loterij organiseren in samenwerking met de Lionsclub Aan de Vecht. De opbrengst zal geheel aan het Leerorkest worden geschonken.

foto's-expo-enz