Locatie Breukelen
is gelegen in de woonwijk Griftenstein in Breukelen. Het gebouwtje was vroeger de, in Breukelen welbekende, peuterspeelzaal ‘het Kwetternestje’. Het gebouw bestaat uit 2 grote lichte werkruimten. In deze werkruimten kan van alles gemaakt worden.
In ruimte 1 is een textiel hoek waar je kunt werken met leer of stof, punchmachines, breien of haken. Hier staat ook een computer voor mensen die dingen op willen zoeken of willen schrijven. En is een keuken en grote eettafel voor de lunch en koffiemomenten.
In ruimte 2 staan heel veel materialen.Verder is er in dit pand een invalide toilet en een rustruimte met een heerlijke bank. In de tuin zijn vijvers, een moestuin, gezellige zitjes en een schuurtje met een houtwerkplaats. Klik op de foto voor een kijkje bij het atelier
Locatie Hilversum
is gelegen in het centrum van Hilversum in de Kampstraat. De Kampstraat is in het centrum van Hilversum vlak bij het station. Het pand is een voormalige garage en omgebouwd tot een prachtige, overzichtelijke ruimte. In de grote ruimte zijn aparte hoekjes gecreëerd waar je heerlijk rustig kan werken.
Je kunt hier boetseren, schilderen en tekenen, textiel bewerken enzovoorts.Er zijn een aantal werkplekken en zitjes verdeeld over het gehele atelier zodat iedereen een prettige plek kan kiezen. Klik op de foto voor een kijkje bij het atelier.
Locatie Woerden
Deze heerlijke werkplek is gelegen in de Kerkstraat in Woerden. Midden in het centrum kun je daar terecht voor dagbesteding. Er is en heuse kaarsenmakerij en een leuk winkeltje. In het atelier gedeelte is ook ruimte voor andere creatieve activiteiten zoals tekenen, kleuren, sieraden maken kortom een hoop creativiteit in een gezellige hippe sfeer.Verdeeld over de ruimte zijn ongeveer 10 werkplekken gecreëerd. Verder is er een huiselijk en gezellige hoek waar we gezamenlijk lunchen.
Klik op de foto voor een kijkje bij het atelier.