Stichting Annie bedankt!

Geplaatst in: nieuws 0

Wat een feestje! Stichting Annie heeft een gulle donatie gedaan aan Atelier Buitengewoon.
De voorzitter Cees Kooijman kwam de cheque van maar liefst €5000,- persoonlijk uitreiken bij de nieuwe dagbesteding Atelier Buitengewoon in Woerden. Met blosjes op de wangen is de cheque door Soley Omarsdottir in ontvangst genomen.

Stichting Annie heeft als doelstelling: het ondersteunen van behoeftige en zwakkere mensen in de maatschappij, in welke vorm dan ook. Stichting Annie gelooft in het principe van geven. Niet geven om er zelf beter van te worden, maar geven omdat het ons als mens verrijkt. ‘Het is jammer dat Annie er zelf niet meer is om dit mee te maken, ze had dit een prachtige bestemming gevonden.’ vertelt Kooijman.

‘Er worden veel prachtige kunstwerken gemaakt bij Atelier Buitengewoon.’ vertelt Omarsdottir. ‘In Woerden hebben we gekozen voor een atelier mét een winkelgedeelte zodat we onze producten aan de man kunnen brengen.’ Nieuw op deze locatie is de kaarsenmakerij en met deze gulle gift kunnen we deze verder professionaliseren. Echt geweldig! Wij zijn er erg blij mee. Stichting Annie bedankt!”

druk hier om meer te lezen over deze bijzondere stichting.