Atelier beperkt open

Geplaatst in: nieuws 0

Dagbesteding Atelier Buitengewoon is gaan zoeken naar creatieve oplossingen om toch in contact te blijven met onze deelnemers tijdens de Coronacrisis.

We bellen, mailen en Whats appen ons helemaal suf. Ook zijn we gestart met videochatten met een groepje. Het is heel fijn om deelnemers weer te zien ook al is het via de computer of tablet. We bedenken opdrachtjes die mensen dan ook thuis kunnen doen. En als ze tussendoor vragen hebben kunnen ze altijd even bellen. Tijdens de groepschat kunnen we dit dan bespreken en zo is er toch nog iets van dagbesteding. Online weliswaar maar wel heel leuk ook.

Wij zijn ook heel beperkt open voor mensen die geen klachten hebben, zelfstandig kunnen komen en niet tot de risicogroep behoren.
Met hele kleine groepjes kunnen wij genoeg afstand houden zodat er veilig gewerkt kan worden op het atelier. En natuurlijk maken wij veel schoon en ontsmetten wij de boel.

Via onze facebook pagina en deze website zullen wij zoveel mogelijk communiceren en bij vragen kan je altijd even een email sturen naar info@atelier-buitengewoon.nl.

Veel sterkte iedereen!

Team Buitengewoon