Zaterdag 8 december 2018 van 15.00 uur tot 19.00 uur.

Geweldige cadeautjesmarkt bij Cultuurcafé Buitengewoon voor iedereen!

Het Cultuurcafé Buitengewoon is een broedplaats van creativiteit, eten en drinken, ontmoeting en ontdekking. Het is de plek in de Stichtse Vecht waar we een cultureel podium bieden voor bandjes, toneel, dichters, jonge talenten, oude rockers, sing-songwriters, standup-comedians etc.

Het jaar 2018 sluiten we af met een bijzonder editie van Cultuurcafé Buitengewoon. Vind de origineelste cadeautjes voor onder de boom op de kerstcadeautjesmarkt, aanschouw prachtige kunst, geniet van live muziek, drink overheerlijke glühwein, slurp van lekkere soepjes, verwarm je aan een knisperend haardvuur en beleef heel veel gezelligheid. Op de cadeautjesmarkt staan kramen met spullen gemaakt door cliënten van zorginstellingen en kunstenaars uit alle hoeken van Nederland.

Atelier Buitengewoon heeft de Werkspecht van Reinaerde, Kunstwerkplaats Kijkoor van Sherpa en Atelier de Schuur bereid gevonden om kunstwerken en producten, gemaakt door eigen cliënten, mee te nemen voor de verkoop. Veel bijzondere, inspirerende en zelfgemaakte producten. Er is van alles te koop, van moestuinproducten tot vuurkorven, van keramiek tot klokken, van tassen tot beschilderende paraplu’s, van vilten sjaals tot  fairy-tiles, van kussens tot kerstbroden.

Kinderen kunnen poffertjes bakken met buuf Riet en leuke dingen maken bij de Creatiebus van Tante Zus. Of een gratis henna tattoo laten zetten.

Kijk onder het genot van een hapje en drankje naar diverse optredens. We presenteren pittige en intieme liedjes van Banus en de Ridder, mellow hits van Lukas, Jörgen UNOM JG vlecht muziek en poëzie tot een rauwe vorm van expressie, bomvol met energie en positiviteit. En de gezelligste band van Nederland, de Corvedos is er met heerlijke jaren 70, 80, 90 muziek. Dj Ordy zorgt voor de presentatie en swingende tussendoor muziekjes.

Het programma:
Doorlopend is de cadeautjes markt en de kinderactiviteiten
Bij de bar kun je onder het genot van een lekker hapje en drankje genieten van:

15.00 tot 15.30 DJ Ordy
15.30 tot 16.15 Banus en de Ridder
16.30 tot 16.40 Lukas Kiezebrink
16.50 tot 17.10 Jörgen UNOM JG
17.30 tot 18.30 Corvedo’s
18.30 tot 19.00 DJ Ordy

Kom kijken, beleven en inkopen!!